Revista electrònica Quincacau desembre 2019

Desembre 2019


17D, l’última oportunitat
El Claustre de desembre és la recta final de l’equip de govern de Marga Arboix. L’última oportunitat per a la implementació de mesures: ara mateix, la nostra valoració és d’un 1,6 sobre 10. En aquesta situació, els CAU, emetrem vot negatiu a l’aprovació de l’informe de la rectora. Llegiu-ne més


Canvi de majoria?
El sindicalisme “institucional” impossibilita, una vegada més, la rotativitat dels càrrecs dins del Comitè d’empresa del PAS de la UAB i conformen una majoria “de facto” que bandeja el sindicalisme alternatiu. Llegiu-ne més


Claustres contra la repressió
Membres dels CAU-IAC han participat en l’acte de lliurament al Parlament dels acords de les set universitats públiques catalanes denunciant la sentència contra els líders socials i polítics. Llegiu-ne més


17N aturem la llei Aragonès: manifestació!
La IAC, conjuntament amb totes les entitats membres de la Plataforma Aturem la Llei Aragonès, va convocar, el passat 17 de novembre manifestació contra la “Llei Aragonès”. Llegiu-ne més


Aquest edifici, serà una biblioteca!!
La IAC ha participat de la roda de premsa de les entitats impulsores de la campanya per reconvertir la Comissaria de Via Laietana en un espai de memòria democràtica. Llegiu-ne més