Revista Quincacau setembre 2020

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és CABECERA.jpg

Setembre 2020

 

19/9/20 TELETREBALL: esborrall acord modificació EBEP
Pre-acord de modificació de l’EBEP respecte al teletreball. Afecta a tots les persones treballadores de l’administraci inclòs universitats. Llegiu-ne més 

 

 

11/9/20 La IAC a l’11 de setembre 2020
La IACV va tenir participació a l’acte organitzat per Procés constiuent, a l’organitzat per l’ANC (via USTEC) i a l’acte antirepressiu d’Omnium; amb un recordatori per les persones dels “27i+”. La IAC va publicar el seu comunicat “11 de setembre: Pels drets democràtics i les llibertats”. Llegiu-ne més

 

4/9/20 La IAC NO recolza feixistes
Els líders sindicals Nicolás Redondo i Cándido Méndez, de la UGT, i Antonio Gutiérrez i José María Fidalgo, de CCOO, recolzen per carta al franquista Martín Villa acusat de crims contra la humanitat. Ni els sindicats de la IAC ni les persones que els formem donarem suport a les accions criminals del franquisme. Llegiu-ne més

 

8/9/20 Per un inici de curs en condicions de seguretat!
Els sindicats de l’educació hem consensuat un comunicat sindical unitari, per un inici de curs en condicions de seguretat, exposant un seguit de mesures que creiem que són imprescindibles per compensar les carències del nostre alumnat, per salvaguardar el dret a l’educació i la salut pública, i per la prevenció de noves situacions de rebrot. Llegiu-ne més