Revista Quincacau maig 2020

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és CABECERA.jpg

Maig 2020

 

25/5/20
Rentar si, blanquejar no
L’equip de govern no te cap voluntat negociativa en seguretat i salut. No hem participat en cap negociació del “Pla de desconfinament”: correspondrà assumir-ne les responsabilitats que se’n puguin derivar a aquelles persones que hi han votat a favor… Llegiu-ne més

 

17/5/20
Empesos al TLT

Els treballadors i treballadores de la UAB ens hem vist afectats i empesos al TLT (RD 8/2020 del 17 de març) El confinament discrimina, dificulta i posa en risc la salut d’alguns treballadors: els que tenen persones dependents, els que no tenen espais adequats, etc. Llegiu-ne més

 

13/5/20
Desprevenció viral…
La UAB no va fer cap tipus de prevenció de la Covid-19 abans del estat d’alarma i tampoc està fent prevenció per afrontar la “desescalada”. Llegiu-ne més

 

 

4/5/20
Marlaska prohibeix el 1r de maig

Fernando Grande-Marlaska no va permètre la concentració de la Taula sindical de Catalunya. Des de la IAC vàrem fer una valoració molt negativa de la prohibició en base a la repressió que suposa. Malgrat això, èxit del treball unitari del sindicalisme alternatiu i combatiu. Llegiu-ne més

 24/5/20
Desconfinem Drets i Llibertats
Manifestació NO PROHIBIDA 
Campanya “Desconfiem drets i llibertats”  de la Plataforma 3 d’octubre: 3 debats on line i una concentració. Primera manifestació no prohibida en estat d’alarma. Llegiu-ne més