Revista Quincacau març 2022

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és CABECERA.jpg

Març 2022


02/03/22
8M, suport a la vaga general
Des dels CAU-IAC de la UAB donem suport a la convocatòria de vaga general convocada des de la CGT-Catalunya, organització amb qui compartim la Taula sindical de Catalunya, i a totes les propostes de mobilització. Llegiu-ne més

 

01/03/22
Concentració unitària NO A LA GUERRA
La IAC s’adhereix, un cop més, al moviment d’Aturem la Guerra, tal com vam fer al 2003. No a la guerra, ni a Ucraïna ni enlloc. Llegiu-ne més

 

17/02/22
Tot el suport a les mobilitzacions d’ensenyament
Tot els suport dels sindicats de la IAC a les mobilitzacions d’USTEC-stes i el altres per exigir la dimissió de Gonzàlez-Cambray. Llegiu-ne més
Tot el suport a ANEM A LA #VAGAEDUCACIO. Comunicat unitari

 

02/03/22
IAC 8M: comunicat
Denunciem la feminització i la manca de reconeixement de les cures, la precarietat laboral de les dones, les violències masclistes estructurals i les desigualtats a les llars, llocs de treball, institucions i tots els altres llocs. Ens cal avançar en tots aquells aspectes estructurals que ens buiden de drets i ens condemnen a la desigualtat. Llegiu-ne més

 

01/03/22
Mobilitzacions 8M 2022
Recull de mobilitzacions convocades per la diada del proper 8 de març de 2022, dia internacional de la dona treballadora. Llegiu-ne més

 

24/02/22
Especial Quincacau octubre – febrer 2021/22
Amb data 22 de febrer s’ha pogut recuperar l’accés al butlletí Quincacau. Renovem l’agraïment a totes les persones que segueixen recuperant els serveis informàtics després de l’atac contra la UAB del 11 d’octubre. Fins a la plena restitució és va crear un butlletí alternatiu (CAU-IAC de la UAB newsletter) amb Google Sites. Aquest especial Quincacau és un recull dels comunicats i publicacions del newsletter. Llegiu-ne més