Revista Quincacau maig 2022

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és CABECERA.jpg

Maig 2022

 

17/05/22 
Teletreball, ser o no ser?
La situació dels horaris i jornades a la UAB està passant per un moment molt enrevessat: teletreball, treball a distància, jornada compactada, horaris de serveis, etc… La voluntat de JPF i Comité al convocar en assemblea al PAS (11M) va ser la d’informar i clarificar. Ens han arribat consultes demanant aclariments. Llegiu-ne més

 

17/05/22
El mandat de la Junta de Personal Funcionari (JPF) 2018-2022
El mandat ha estat marcat per la pandèmia COVID-19 i el ciberatac. Hem procurat estar el més a prop del PAS que hem pogut, s’han signat un nombre d’acords significatiu amb l’empresa i s’han realitzat diversos processos de concurs-oposicions determinants per combatre la precarietat laboral. Llegiu-ne més

 

    Web IAC: entrades maig