Revista Quincacau novembre 2023


Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és CABECERA.jpg

 

Novembre 2023


10/11/23
La reorganització de dos dels majors col·lectius del PTGAS-L van per camins molt diferents.
SLiPIs: no només NO li volen reconèixer la seva vàlua i la seva evolució professional per les feines fetes i assumides, si no que se’l menysprea afegint-li moltes més tasques derivades d’altres serveis. Pel que fa als SID’s s’ha arribat a un acord que va estar ratificat en assemblea. Llegiu-ne més

 

06/11/23
Grup, categoria i especialitat, números canten!
La gerència no ens pot traspassar la responsabilitat de tenir una classificació professional raonable. Donem per tancat els treballs de la Comissió de classificacions professionals i exigim passar a la fase negociadora. “No es justifiquen propostes, no es defineixen conceptes, no s’estableixen criteris, ni es presenta de forma coherent, consistent i equilibrada als diferents àmbits laborals UAB“. Llegiu-ne més

 

Web IAC, entrades:


07/11/23
Comunicat de la TSC en solidaritat amb Palestina
Comunicat de la Taula Sindical de Catalunya (TSC) en solidaritat amb Palestina: Durant els últims 75 anys Palestina ha estat víctima d’un genocidi per part de l’Estat d’Israel, que ha implementat un règim d’apartheid deixant…

 

03/10/23
6è aniversari de la vaga general 2017
El referèndum com a expressió legítima La Plataforma 3 d’octubre contra la repressió i per les llibertats, de la que forma part la IAC, aquest matí, a l’Aula Ronda de Barcelona, ha celebrat roda de… 03/11/23
Barris: Copa Amèrica NO!!
El passat 10 d’octubre es va presentar, en roda de premsa, la Plataforma No a la Copa Amèrica de Barcelona. Aquesta plataforma compta amb el suport de més de 90 entitats, entre les quals hi…

 

25/08/23
Joc de “machirulos”
Des del sindicat IAC volem manifestar la nostra màxima repulsa a les actituds masclistes i heteropatriarcals que s’han vist aquests darrers dies, des de la presidència de la Federación Española de Futbol  a causa de…