Revista Quincacau abril 2020

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és CABECERA.jpg


Abril 2020


Tancament d’activitats UAB
No s’han pres mesures preventives, el tancament s’ha fet de forma improvisada. Exigim: responsabilitats polítiques, canvis profunds en prevenció, rescissió de la mútua laboral, informació clara i pla de reincorporació als campus. Llegiu-ne més

1 d’abril de 2020: finalitzada la docència
La docència pendent de la UAB continuarà de forma virtual. Aquesta modificació afectarà l’estudiantat en funció de la seva capacitat econòmica. Cal exigir un pla de compensació, i rescat si escau, per a que l’estudiantat pugui superar aquesta crisis. Llegiu-ne més

SolidariClass
Els CAU a disposició i servei d els interessos comuns de les persones treballadores. La prioritat és la defensa dels llocs de treball. Llegiu-ne més


Remember2008!!!
Enfront dels seus beneficis, cal posar la vida i les cures al centre! Ampliar solidaritats, ampliar drets socials i laborals! Com sempre, la solidaritat és la nostra única força i l’única solució acceptable! Llegiu-ne més