Revista Quincacau maig 2023


Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és CABECERA.jpg

 

Maig 2023

 

22/05/23
Eleccions CE-2023
La renovació quatre anual del Comitè d’empresa del PAS implica passar de nou per la urnes. La convocatòria d’eleccions s’ha promogut des de l’acord del 4 sindicats amb representació al Comitè d’empresa; el procés va començar amb el preavís i la constitució de la mesa electoral el 3 de maig. Llegiu-ne més

 

16/05/23
GCE: ratllat i gratinador
Finalment, a principis d’aquest any, la gerència ha decidit iniciar la negociació dels conceptes grup categoria i especialitat (GCE) imprescindibles per permetre un correcte sistema de selecció en base a allò establert en conveniLlegiu-ne més

 

20/03/23
nº8 de El nostre CAU 
Amb data 22 de maig la Secció sindical dels CAU-IAC de la UAB va, enviar al PAS-f, el número 8 del butlletí El nostre CAU, el butlletí dels funcionaris del PAS. Llegiu-ne més

 

Web IAC, entrades:

11/05/23
A mi em sembla molt poc 
No m’estranya gens que la CEOE estigui encantada amb aquesta pujada de sous, Miren Etxezarreta. El passat dimarts l’economista Miren Etxezarreta, professora de la UAB (actualment jubilada) va ser entrevistada per Laura Rosel al programa…  

16/05/23
De rectories i rectorats
 
Doctores tiene la Iglesia, així com les universitats. Malauradament, la reacció de les universitats a l’escàndol social que representa la publicació de casos d’assetjament sexual, ja sigui per les similituds en la seva estructura de…  


19/05/23
NAKBA, 75 anys 
El 15 de maig el poble palestí va commemorar la Nakba (catàstrofe). Fa 75 anys de l’autoproclamació de l’estat d’Israel que va suposar, i suposa, una neteja ètnica basada en la despossessió de terres, pèrdua…  

 

23/05/23
Sta. Caterina: vaga indefinida! 
Ahir, dilluns 22, va començar la vaga indefinida que, convocada pel Comitè d’empresa de l’Hospital Sta. Caterina i la Xarxa de Salut Mental (Salt, regió sanitària de Girona), que es durà a terme de 9…