Revista electrònica Quincacau Gener 2019

Gener 2019


No hi ha excuses
La Gerència ha publicat un calendari de 37h 30′ setmanals tot i haver admès que un calendari de 35h és possible.  Llegiu-ne més

 

 


Claustre: els CAU menteixen!
La rectora acusa als CAU-IAC de mentir en la seva intervenció a la sessió de l’últim Claustre. S’aproven totes les resolucions presentades així com l’informe de govern in extremis… Llegiu-ne més

 

 

… destacant en solidaritat antirepressiva!!
Claustrals, organismes unitaris, seccions sindicals persones a títol individual mostren solidaritat i donen suport ecònomic en la defensa de l’ex-membre del Comitè d’empresa del PAS imputat per participar en una roda de premsa. Llegiu-ne més

 

 

El solstici final del règim del 78…
La crida a la participació, feta des de la IAC, va afegir un petit granet de sorra a les mobilitzacions antirepressives, pels drets socials, polítics i el d’autodeterminació, convocades a tot el país en protesta a la provocació de la reunió del consell de ministres a Barcelona el 21 de desembre. Llegiu-ne més

 

 

4 anys de presó per solidaritat amb palestína.
El company Jorge Sanchez, membre de la IAC i 8 persones més, s’enfronten a una acusació de 4 anys de presó per la seva solidaritat amb el poble palestí. Obert procés judicial per incitació a l’odi contra els nou activistes de la campanya BDS.  Llegiu-ne més