Revista electrònica Quincacau Novembre 2018

Novembre 2018

35h, Conciliació i Permisos, Jubilacions Les darreres setmanes s’han fet diferents reunions per tractar temes que afecten a jornada, permisos i jubilacions. No s’aclareix la jornada de 35h setmanals, queden pendents aspectes de la gestió horària i la gerència va tancant portes a les jubilacions parcials. Llegiu-ne més

 

 

La UAB incompleix el codi penal El 12 de novembre, es va posar en coneixement de fiscalia unes actuacions de la UAB que podrien ser constitutives d’una infracció de l’article 316 del codi penal. La UAB ha infringit les normes de prevenció de riscs laborals i no ha facilitat els mitjans necessaris perquè el PAS desenvolupin la seva activitat amb les mesures de seguretat, en matèria de riscs psicosocials, adequats. Aquest vulneració es podria castigar amb penes d’entre 6 mesos i 3 anys de presó. Llegiu-ne més

 

 

Grup, categoria i especialitat Els CAU-IAC ens retirem dels tribunals de selecció de PAS laboral fins que no és publiciti clarament la definició, acordada des de la negociació col·lectiva, de grup, categoria i especialitat. Llegiu-ne més

 

 

Strike? What Strike?La IAC convoca, el #29N, vaga a sanitat, educació i administració. Els sindicats sistèmics anuncien una “vaga general (?)” pel 12 de desembre. Els CAU-IAC exigirem convocatòries d’assemblees per a que el PAS es posicioni davant de les propostes de mobilització que ens afectin. Llegiu-ne més

 

 

25N per l’eliminació de la violència contra les dones i les nenesEl 25 de Novembre de 1960 van ser assassinades les tres germanes Mirabal (Minerva, Patria i María Teresal) lluitadores per les llibertats. Aquí els feminicidis i les agressions masclistes són una xacra. La lluita feminista és irrenunciable.#vagaFeminista del 8 de març  Llegiu-ne més