Revista electrònica Quincacau Febrer 2019

Febrer 2019


EP: la UAB es posa “les piles”!!
El relleu en la direcció de l’Escola de postgrau genera la possibilitat de corregir els riscs psicosocials detectats. Llegiu-ne més

 

 

Dones, vagues i sindicats: preparem el 8M
26F: Anna Gabriel, Núria Martorell, Assumpta Barbens, Paula Ezkerra, Candy González, Rocio Varela i Elvi Vila participen de la taula rodona sobre la temàtica del sindicalisme, dona i moviment feminista com a preparació del 8M. L’acte ha inclòs la presentació de la vaga general, convocada per la IAC. Llegui-ne més

 


Plataforma reivindicativa de la JPF? No, gràcies
És la primera vegada en molts anys que, constituïda la JPF (juny-2018), aquesta no elabora una plataforma reivindicativa a presentar a aprovació de l’assemblea del PAS-f. Els CAU-IAC ho vam proposar però, l’actual majoria a la JPF (CCOO i UGT), van manifestar que no era necessari. Llegiu-ne més

 

21F: Units contra la repressió
Construïm el futur des de la radicalitat democràtica. La IAC dona suport, secunda i participa de les mobilitzacions antirepressives que es convoquen durant tot el macro-judici polític repressiu pel referèndum d’autodeterminació del 1r d’octubre de 2017 a Catalunya… Legiu-ne més

 

La UAB és paritària?
Amb motiu de la jornada de vaga del  8 de març hem estimat oportú analitzar quina és la situació de les dones a la nostra universitat pel que fa a la seva vinculació amb la universitat i el lloc que ocupen en funció de les categories laboral establertes.  Llegiu-ne més