Revista electrònica Quincacau febrer 2020

Febrer 2020

IT: “no ejecución de medidas”
Inspecció de treball considera que la UAB no implementa les mesures correctives derivades de les avaluacions de riscs psicosocials. Llegiu-ne més


Corona virus & grip…?
Des del brot de grip A les mesures de prevenció de la UAB davant les infeccions virals s’han relaxat. El corona virus i la imminent epidèmia de grip estacional ens obliguen a proposar (i exigir) mesures immediates de prevenció. Llegiu-ne més

Felicitacions de Nadal enverinades
El darrer dia laborable de 2019 CCOO felicitava el Nadal, avançava i patrimonialitzava un proper acord Gerència-JPF per a la reorganització de les estructures de departaments i instituts. No donava gaire informació d’aquest acord ni mostrava el seu contingut. Els CAU volem fer diverses consideracions al respecte. Llegiu-ne més

Reclassificació tarda a C22
Reclassificació del personal responsable de tarda: demanem la reclassificació en el lloc de treball amb el pas de C21 a C22. Llegiu-ne més


Emirates.uab
La complaença de la UAB envers governs autoritaris que recolzen la vulneració de drets: la violència contra les dones, la denegació de drets essencials com la integritat personal i moral de qualsevol persona per la seva identitat de gènere o orientació sexual, la vulneració dels drets laborals: associacionisme… NO ÉS TOLERABLE per part de la nostra comunitat. Llegiu-ne més