Revista Quincacau abril 2021

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és CABECERA.jpg

Abril 2021

12/04/21
Taxes per concursar? 
Considerem que l’aplicació de taxes per a la participació en concursos de selecció del PAS de la UAB que pretén el Consell social no te justificació ni de dret ni de normativa, és arbitraria, s’ha produït al marge de la negociació col·lectiva i suposa una extralimitació de funcions. Llegiu-ne més

 


09/04/21
Gràcies…
Ens ha deixat el professor Arcadi Oliveres, mestre i referent social i polític del nostre país. 
Llegiu-ne més   

 

 

14/04/21
Temporalitat a l’administració
La temporalitat a la Generalitat és propera al 52%. La realitat del precariat de la UAB és similar al precariat de totes les administracions públiques. La normativa europea obliga a que el personal que estigui contractat més de tres anys adquireixi la condició de fixe. Llegiu-ne més

 

20/04/21
La Taula sindical convocarà al Cinc d’Orus
Un primer de maig unitari;  a Barcelona a la “Plaça del Cinc d’Orus” ( Passeig de Gràcia-Diagonal) a les 17h. La Taula sindical de Catalunya ha consensuat el manifest que reivindica derogació de les reformes laborals, del pacte de Toledo i llei d’estrangeria; renda bàsica universal; reducció de la jornada i repartiment del treball; fi dels desnonaments; serveis públics i transició ecològic.  Llegiu-ne més

 

Podeu veure també:

Formacions IAC: