Revista Quincacau novembre 2022

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és CABECERA.jpg

Novembre 2022

 

07/11/22
Els 100 dies de la Junta de Personal Funcionari
Creiem oportú informar al PAS-f del que hem i estem fent. El mandat de l’anterior JPF va estar marcat per dos fets: la pandèmia COVID-19 i el ciberatac a la UAB. La JPF va signar un nombre d’acords significatiu dels que n’estem prou satisfets… Llegiu-ne més

 

03/11/22
Trencar negociacions
La gerència incompleix el compromís d’informar i incompleix l’acord de teletreball; replantejar la necessitat d’aturar tota mesa de negociació? Llegiu-ne més

 

04/11/22
Facilitem així la convocatòria dels processos…
Acord per l’estabilització de l’ocupació temporal de llarga durada del PAS de les universitats públiques catalanes. El 5 d’octubre es va arribar a un acord a la Mesa Negociadora del PAS laboral i a la submesa del PAS funcionari. Llegiu-ne més

 

11/10/22
La gran estafa
L’acord d’increment salarial ministeri i CCOO-UGT una estafa. La inflació superarà el 8,5% i l’increment salarial no suposarà més del 3%. Això implica una pèrdua de poder adquisitiu del 5% que s’ha de sumar al 12,4% perdut des del 2006. Ens oposem a l’acord signat. Llegiu-ne més

 

04/10/22
5è aniversari del 3 d’octubre de 2017
Debat sobre les reivindicacions i les propostes que van provocar la vaga general del 3/10/17. Caño va criticar CCOO i UGT que van preferir donar suport a un tancament patronal que a una vaga general. Llegiu-ne més

 

Web IAC: altres entrades tardor