Revista electrònica Quincacau maig 2019

Maig 2019

 


La Carrera Professional: 
Una bona possibilitat d’endreçar-ho tot si es fa bé, una gran manera d’embolicar-ho tot si es fa ràpid, i malament.
Llegiu-ne més

 

 

SindiCAT a la universitat (UAB). UABxR, el 15 de maig, va organitzat un debat entre els diferents sindicats compromesos amb el procés d’autodeterminació de Catalunya.
Llegiu-ne més

 

 

No LGTBIA+ sostre a la UAB. La desigualtat entre el col·lectiu LGTBIA+ i la resta és una realitat. S’evidencia una precarització i les persones treballadores d’aquests col·lectius tenen por a la visibilitat: per l’efecte diana que es pot produir…
Llegiu-ne més

 

 

La JPF no vol plataforma unitària. Els CAU tenim propostes globals pel PAS-f. Constituïda, la JPF, no elabora una plataforma reivindicativa. Per pal·liar la manca de proposta global us presentem les que els CAU presentarem al proper plenari: anàlisis de plantilla, feines polivalents, responsables i gestors de tarda, administratius de biblioteques, tècnics, polivalència…
Llegiu-ne més

 

El “Suprem” de Ramon Font. R. Font és una més de les persones de la IAC citades com a testimonis de la defensa en aquest procés que intenta convertir en delicte l’exercici del dret d’autodeterminació.
Llegiu-ne més