Revista electrònica Quincacau Abril 2019

Abril 2019

La IAC, per un 1r de maig antirepressiu. L’estat espanyol no garanteix els drets de ciutadania ni els recursos mínims per una vida amb dignitat, si no que es fonamenta en les polítiques repressives, l’arbitrarietat i l’autoritarisme (article de Koki Gassiot, membre de la CNC de la IAC, a la revista digital “CRÍTIC”). Llegiu-ne més

 

CAU-IAC: Avaluació dels 4 anys de representació del PAS laboral, què hem fet? Les eleccions del 2015 del PAS laboral varen mantenir els CAU-IAC com a la segona opció sindical dels PAS laboral. La majoria absoluta de CCOO al Comitè varen deixar als CAU-IAC en el paper “d’oposició”. Això no vol dir, però, que haguem pogut liderar i fer moltes coses positives, ja sigui sols o amb les complicitats d’altres seccions sindicals, que s’han pogut executar com a millores. Llegiu-ne més

 

La tragèdia de les oposicions. Davant la inacció i apagada informativa de la JPF respecte a uns fets que considerem greus, que fan referència a les anteriors i les actuals oposicions a l’escala A2, els CAU ens veiem en l’obligació d’informar al PAS funcionari que és a qui representem i hem de rendir comptes. Degut a “la magnitud de la tragèdia” relatarem la història en 5 actes. Llegiu-ne més
Acte I       Acte II       Acte III       Acte IV       Acte V

 

La IAC primera força sindical! La IAC, Intersindical Alternativa de Catalunya, torna a ser la primera força sindical entre el funcionariat de la Generalitat de Catalunya. Un cop acabat el cicle electoral sindical del mes de març de 2019 del funcionariat de la Generalitat de Catalunya dels sectors d’educació, administració i sanitat la distribució de persones delegades queda de la següent manera: IAC 267, CCOO 174, UGT 123, I-CSC 115. Llegiu-ne més

 

IAC: comunicat 1 de maig 2019. Les nostres vides valen més que els seus beneficis. Lluitem pels drets i les llibertats! El primer de maig és un dia de lluita de la gent treballadora arreu del món: des dels màrtirs de HayMarket fins les companyes de la vaga de les camiseres i aquest any especialment pels cent anys de la Vaga de La Canadenca, que va aconseguir la jornada laboral de 8h diàries. Llegiu-ne més