Claustre de recuperació

Eleccions Claustre 2021

03/03/21 Eleccions: un Claustre de recuperació Els CAU-IAC ens tornem a presentar amb candidatura pròpia amb una prioritat simple: la de recuperar tot allò vam perdre a les “retallades”. Llegiu-ne més

 

 

04/03/21 Eleccions: un Claustre pels drets i llibertats Volem un Claustre que respongui les exigències ètiques, socials, polítiques i sindicals de la majoria de la nostra comunitat; compromesa en la defensa dels drets des de la radicalitat democràtica. Llegiu-ne més

 

Intervencions dels CAU-IAC al Clasutre de la UAB:

 

Coneix el projecte de sindicalisme alternatiu de la IAC

 

Des del 1997 la Intersindical alternativa de Catalunya, un sindicat combatiu, independent i assembleari, coordina la confederació de 7 sindicats de l’àmbit nacional.

Formem la IAC els sindicats: CATAC-CTS/IAC, CAU-IAC, FAA-IAC, FTC-IAC, IAC CATAC, SF i USTEC-STEs (IAC). Tenim uns 800 delegats i delegades, i som la 5a força sindical a Catalunya. A l’administració pública de la Generalitat de Catalunya i al sector de l’educació som majoritaris.

La concepció de l’acció sindical basada en la participació dels treballadors i treballadores en la resolució de la seva problemàtica laboral i social ens porta a impulsar assemblees als centres de treball que impulsen la representació directa dels treballadors i treballadores. La defensa d’un marc de relacions laborals català que permeti apropar les negociacions al conjunt de la gent treballadora de Catalunya és present des de la fundació de la IAC.

Com a Intersindical defensem sempre que cal lluitar per totes les necessitats de la classe treballadora i no limitar-nos a la lluita econòmica. Així participem i donem suport a molts moviment socials, com el feminista, el moviment per l’habitatge, la defensa del territori, la lluita contra el racisme, el moviment antiglobalització, el moviment antimilitarista, contra la repressió i en defensa de les llibertats i molts d’altres.

Fem treball unitari amb diferents sindicats dels Països Catalans com l’STEI o la Intersindical Valenciana, i de la resta de l’Estat, com el SAT d’Andalusia, la CSI d’Astúries, la CUT de Galicia, la CUT de l’Aragó, ESK i LAB d’Euskal Herria, la Confederación Intersindical i altres a Europa i arreu del món.

IAC Via Laietana 57 4t 3a
Barcelona (Catalunya) 08003

34 933 173 151
 
Premsa: comunicacio@iac.cat
Acció sindical: acciosindical@iac.cat
Moviments socials: movsocials@iac.cat
Relacions sindicals i polítiques: relacions@iac.cat
Feminisme: dones@iac.cat